Hur träffades vi?

Våra gemensamma träningspass och vänskap började när vi blev kollegor på Danske bank under 2015. Jobbade inte nära varandra dagligen men stötte på varann. Under en konferenshelg på Gränsö (som är hur fint som helst) upptäckte vi att vi båda hade ett gemensamma intresse för att träna och även utmana oss själva på det planet.

Sandra var då i full fart med en klassiker och jag (Sofia) tränade för maraton! Vi pratade mycket träning och mål vilket inte så många andra på banken gjorde och började köra några spinningpass tillsammans efter vi kommit hem från konferensen. Sedan blev jag “övertalad” att haka på Sandras träning för Vätternrundan då det var en främmande gren för oss båda, så jag skaffade mig en cykel och utrustning för det, lite mot min vilja men TACK SANDRA för att komma på idén. Detta var också i samband med att jag fick min skada så behövde alternativ träning till löpningen.

Sedan dess har vi cyklat en del härliga pass (och några mindre härliga i blåst och regn…) på racern ute, ett antal spinningpass ihop samt några pass crawl (som vi båda kämpar att bli bättre i från att gå från i princip noll). Vi har också kört några triathlon inspirerande pass ihop då vi blandat simning, spinning och kort löppass (som jag klarat av hyfsat) i följd. Vilket varit riktigt kul och en liten utmaning!

Vår vänskap bygger nog mycket på att vi är lite små galna när det kommer till träning och utmaningar. Samtidigt som vi båda har drivet i vår karriär och mycket likheter i våra jobb och syn på livet!

Väldigt tacksam och stolt över att våra vägar korsades och att vår vänskap växer och växer!
sandrasofia1
På bilden som är tagen strax innan mitt fredagsspinning pass jag höll ikväll har jag (till höger) på mig min nya favorit träningsoutfit från MPWR Sportswear. Galen i träningskläder som jag är (speciellt mönstrade och färgglada tights) så är dessa de absolut skönaste jag ägt! Med koden “sofia” kan du också få 10% rabatt på hela köpet på mpwrsportswear under mars månad. Passa på du med!
Styrkekram från Sofia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s