3h Spinning NocOut – 180318

Jag och Elin har ett mål med vår cykling att ta oss an Halvvättern i år, så när denna utmaning dök upp framför oss så var vi faktiskt ganska snabba på att bestämma vi skulle köra! Lite smått ångest innan då det längsta jag och Elin varit på spinning innan är 2h i sträck (vilket jag hållit i själv några gånger nu på World Class tillsammans med en till spinninginstruktör).

Detta passet var tillsammans med NocOut som är en klubb för amatörmotionärer med främst fokus på triathlongrenarna skulle jag säga. Simning, cykling och löpning. Passet hölls på X-force här i Linköping med en inbjuden instruktör. Måste säga att ångesten innan var i onödan för det gick hur bra som helst! En kul liten “första” utmaning att ha klarat av tillsammans inför alla timmar på cykel denna vår/sommar kommer bjuda på.

Blir såklart inte samma pulstoppar som på kortare intervallpass utan lägre och mer stadig puls och uthållighet (mer likt utecykling). Det var mycket bra låtar och bra mix av att sitta och stå upp under hela passet så tiden flög faktiskt iväg! Kommer absolut gå på dessa pass igen om de dyker upp och passar i tid som förberedelse inför utesäsongen och Halvvättern!

Lite halvfina bilder från dagens pass. 

Styrkekram från Sofia

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s