Vilket spinningpass!

Flera av er kan säkert känna igen sig, när man är sådär lite småseg och inte jättetaggad på träningen man planerat att utföra men så klarar man av det största steget att ta sig dit (spinningen har jag i för sig inget val till eftersom jag är instruktören 😀 ). Efter det första steget går det ibland (faktiskt ganska ofta) bara rakt uppför och passet blir dunderbra! Ofta tror jag det berör på att man sänkt förväntningarna? I vilket fall känns det alltid lite extra bra efteråt när detta händer.

Så var det igår på min fredagsspinning, var sådär taggad efter mycket jobb och var inte så många anmälda till passet när jag kollade. Men väl där så blev jag mer och mer sugen och det ramlade in betydligt mer deltagare. Jag körde ett riktigt tufft 56min intervall pass med väldigt lite vila mellan intervallerna. Vi körde igenom bl.a. 18st 40/20 intervaller, 16st “tabata intervaller” och 12st 30/15 intervaller! En riktigt härlig svettfest fyllt med kämparglöd och energi från deltagarna som smittade av sig på mig!

Riktigt härlig inledning på helgen som sedan fortsatte med utemiddag på Yellow Fellowmed en härlig träningstokig vän 🙂 Så kul med gemensamma intressen!IMG_20180406_203515_313.jpg

Grymma fredagsgänget med på bild!

Ha en underbar helg!

Styrkekramar från Sofia 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s