Toppen Triathlondag!

Lördagen kunde knappt bli bättre i mina ögon!

Kom ut på en härlig cykelrunda runt Sturefors i perfekt cykelväder med Elin. Vi börjar bli lite nojiga över Halvvättern som faktiskt är om en månad (!!), vi fick i alla fall ihop 4 mil och för mig kändes det bara kul, vilket är ett bra tecken.

Kom hem och åt en god lunch tillsammans med Niklas innan vi fixade lite grejer här hemma samt hann med en kaffe i solen på balkongen. Underbart väder! Tror att solen bidrar ganska mycket till denna grymma dag och glada humör också. Solen har varit saknad!

Efter det tog jag och Niklas oss ut på en 6km löptur. Kändes väldigt bra både under och efter löpturen. Ingen känning i min skada! Lycka! Håller tummarna att det håller i sig.

Sedan tog jag mitt pick och pack till simhallen för dagens sista träningsdel. Hade planerat 3000m simning vilket kändes långt när jag tänkte på det, men väl i vattnet så gick det riktigt bra. Jag hade mycket att tänka på så tiden bara flög iväg och känslan i vattnet var bra. Hade dessutom egen bana halva tiden! Även fast jag kände att jag kunde fortsatt längre så hejdade jag mig vid 3650m. Mitt längsta simpass hittills och faktiskt ett av de med bäst tempo också. Kanske för att jag inte stannade och nuddade botten en enda gång :). (Jag är ju för lat för att pausa klockan annars när jag vilar mellan längderna).

Hemkommen glad och pigg från simningen så började jag och Niklas med middagen. Min favorit, hemmagjord pesto med znoodles och massa massa olika färska grönsaker och stekt fläskfile till. Helt perfekt!

En toppendag helt enkelt med träning, sol, nära och kära och god mat! 

Kram från Sofia 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s