MILEN – Lyckorus!

Tänkte att jag skulle ha skrivit detta inlägg i förrgår, men som det är ibland så kommer livet emellan 🙂 Och det gör inget för nu har jag ännu mer att tillägga!

Jag är i alla fall otroligt glad för att i onsdagsmorgon (tidigt!) sprang jag, tillsammans med min nyfunna träningsvän som också råkar vara min granne Katarina, min första 10k på 1.5 år sedan jag blev skadad! Och inte nog med det så kändes det utmärkt både under löpturen och dela dagen och kommande dag efter! Ett stort steg och ett lyckorus i hela kroppen!

Igår var jag även på besök hos sjukgymnasten och gick igenom svaren på min MR som inte visade något markant men en svullnad vid senfästet vid vänster sittbensknöl. Detta är något som tar väldigt lång tid att läka men inget som kan gå sönder eller så. Skönt att få svar på det. Så planen framåt är att fortsätta som jag gjort, att vänja senan med mer belastning successivt. Skulle jag göra för mycket så kommer det göra ondare och ta lite längre tid tills det lägger sig så hela processen tar längre tid men det är alltså inget farligt.

Så idag så sprang jag 10km igen och kändes lika bra! Får hoppas det även håller sig så nu i efterhand. Med det och fortfarande löp-endorfiner i kroppwn vill jag bara säga vad jag älskar löpning! Drömmer om långa och snabbare pass även om jag vet att just nu ska jag absolut vara nöjd med vad jag kan! Men man vill ju alltid ha mer och sträva efter bättre 😉 vore ju ganska tråkigt om man var nöjd med allt. Inte sant?

En liten sidnot jag måste tillägga så har jag faktiskt anmält mig till Västervik triathlon i augusti, olympisk distans. Så spännande!

Kram från Sofia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s