Dubbelpass TILLSAMMANS!

Igår (söndag) fick jag & Sandra ihop det till träning tillsammans inte bara en gång utan två!

Vi stack ut vid 9.30 på förmiddagen för ett lätt cykelpass. Det var Sandras första för denna säsongen som annars fokuserat 100% på Stockholm Marathon innan. Det var riktigt kul och trevligt. Vi körde “vår runda” som är 40km och ganska backigt. Vi hade molnigt och duggregn genom rundan men det var nästan bara skönt med det lilla regn som kom.

På kvällen sedan så tog vi tillfället då NocOut (som vi båda är medlemmar i men har inte gått på deras träningspass) hade öppet vatten simning för nybörjare vid Ljungbadet.

Sandra hämtade upp mig och vi började vid 17.00, även då regnade det så vi längtade efter att ta på oss våra våtdräkter och hoppa ner i vattnet. Vi simmade en sträcka mellan två bryggor på 150m. (Sedan simmade iaf jag väldigt snett då och då så blev lite längre vissa gånger hehe). Jag fick ihop 1081m enligt min garminklocka.

Vi simmade fram och tillbaka tre gånger och fick lite teknikhjälp och tips vid pauserna. Väldigt uppskattat! Sedan när vi var klara sken solen. En riktigt fin kväll. Kul att göra något tillsammans med likasinnade med liknande mål och ambitioner! I dessa gäng (som jag annars gör på tex jobbet eller andra sammanhang ofta) behövde jag verkligen inte känna att jag tränar mycket eller har högt utmanade mål för mig själv. Det finns absolut många mycket “värre”. Att dela denna passionen med andra är så kul!

IMG_20180617_182920_675.jpg

Kram från Sofia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s