Sommar = mer tid för träning

Sommar, sol och semester, perfekt tid för träning och härliga pass utomhus.

Förra veckan var familjen ledig och jag jobbade min sista vecka innan 4 veckor semester. Jag passade på att träna innan jobbet varje morgon när jag inte hade några barn att lämna på förskolan och fritids.

Det blev två simpass med fokus teknik i utomhusbassäng på Tinnis tillsammans med Sofia. Sedan sprang jag två löppass, ett lite kortare 5 km och ett pass blev ca 8 km. Jag passade på att springa längs med Stångån i morgonsolen och njöt av den svenska sommaren.

Det sista passet blev ett styrketräningspass med min granne Li. Vi träffades i utegymmet där vi bor och tränade efter en träningsapp, och det blev övningar som armhävning, sit up, burpies, rygglyft, utfallssteg mm. Styrketräning behöver jag för att stärka kroppen och bra komplement till löpningen.

Det blev en bra start på dagarna och på eftermiddagen / kvällen passade jag på att bada och vara med min familj.

Min första semestervecka har jag också passat på att träna på morgonen innan familjen vaknar. Jag och min man sprang ihop en morgon när barnen tittade på Sommarlovsmorgon ☺️ Det är skönt att träna och väcka kroppen innan det är dags att åka till stranden och slänga sig i solstolen.

I morse blev det ett simpass igen med Sofia, vilken energi boost 💪🏊‍♀️

Jag, Sofia och min man Mikael cyklade ett riktigt tufft långpass också i värmen i början på veckan. 80 km blev det och det brände i mina ben sista milen. Det var en fin sommarkväll.

Imorgon planerar jag ett långpass löpning på morgonen och sedan lite Öppet Vatten träning vid badplatsen tillsammans med familjen.

Nu ser jag fram emot fler sköna träningspass i sommar och jag ska hålla er uppdaterade på bloggen.

Kram från Sandra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s