Långlöpning Lördag

Så mycket inspiration och pepp från alla som är i Kalmar och kör Ironman idag! Jag hade långpass löpning på schemat och var otroligt sugen och pepp då jag hoppas att köra en i alla fall halv ironman nästa sommar!

Känns bra att vara inne i jobbrutinerna igen och jag är fortfarande så såld på triathlon sedan förra helgens tävling i Västervik. Jag log verkligen HELA loppet. Det var så otroligt kul. Pratade även en del med andra triatleter runt om och alla är så snälla och omtänksamma även om de är elit eller nybörjare!

Jag är faktiskt tillochmed ute och forskar efter en coach. Antingen till hela upplägget eller i alla fall till simningen där jag behöver mest hjälp just nu. Så jag slänger ut frågan även här. Känner du någon bra sim eller triathlon coach jag kan kontakta? Eller kanske någon som är bra på simning som har tid att ge mig lite tips? Skulle uppskattas! Och gärna någon så nära Linköping som möjligt.

IMG_20180818_081839_713.jpg

Men tillbaka till morgonens löppass så sprang jag 4km asfalt till Vidingsjö motionscenter och sprang där LOK-milen och hem igen. LOK-milen var där jag vurpade för någon vecka sedan, så nu övervann jag den rädslan att springa där igen 😉 Tror tom jag såg den gren som tog mig sist. Jag lyssnade på senaste avsnittet av podden Coltings Nakna Sanning som var perfekt för denna Ironman morgon då han medverkar där och jag blev mer och mer pepp. Avsnittet va 1h 30min vilket också var perfekt för mitt 18km långa pass!

Kroppen kändes bra, om bara lite sega och stela ben mot slutet och ville egentligen fortsätta springa men höll mig till schemat! Vill inte överanstränga skadan för mycket. Hoppas nu att det ska kännas bra även resten av dagen och imorgon! Löpning sliter verkligen så mycket i jämförelse med t.ex. simning, cykling, spinning, cross-trainer eller annat. Jag känner mig absolut stelare i benen en dag jag sprungit jämfört med att inte ha sprungit.

Nu ska jag fortsätta att kika på Ironman Live och kolla in dem jag följer efter bib nummer! Så spännande!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s