Härlig höstcykling

Började söndagen med ett cykelpass ute i höstsolen tillsammans med Erica, en ny vänskap. Perfekt att lära känna någon under ett lågintensivt långpass på cykeln. Det var minusgrader när jag vaknade på morgonen och det var fortfarande ganska kallt när vi började cykla.

Jag tycker det är så svårt att veta hur mycket kläder att ta på sig för utecykling oavsett väder och temperatur nästan. Men jag klädde på mig hyfsat bra. Jag frös främst om fötterna (trots att jag hade dubbla stumpor och ett tunt skoöverdrag).

Riktigt härligt med den friska höstluften och tiden gick så himla fort då vi kunde cykla bredvid varandra och prata hela vägen. Vi fick ihop 70 fina km på 2.5h.

Kan varit sista utecykel passet för denna säsong? Lutar åt att jag kommer sätta upp cykeln på trainern nu snart och då kommer jag med mest sannolikhet inte fixa om så att jag kommer cykla något mer ute. Då blir det främst mina spinningpass och något enstaka trainerpass under hösten och vintern.

Enligt coachen behöver jag inte ha så mycket fokus på cyklingen under vintern eftersom jag var ganska stark på cykeltestet så blir mer fokus på det när det går att cykla ute igen sedan i höst!Capture

Hur lägger ni upp cykelträningen i höst/vinter? Har ni något program för er trainer? 

Kram från Sofia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s