Dubrovnik träning!

Har varit på konferens med jobbet för att fira Sectra 40år! Fem dagar i Dubrovnik, Kroatien på ett 5 stjärnigt hotell med hela Sectra på nästan 700 personer! Det har varit långa dagar med tidigt jobb och sena kvällar med middag och fest så träningen har fått lida en aning. Heller inte haft tillgång till att utföra de pass som jag har på schemat (såsom bassängsimning, cykling, vissa löppass mm).

Men har gjort det bästa jag kunnat av situationen, och ändå nöjd med de passen jag fått in. Bara bra för min kropp med lite extra vila. De passen jag är nöjd med och som var nästan enligt schema var lördagens långpass löpning som blev tillsammans med min kollega Rune Sandör. Dock så skulle jag sprungit på flackt underlag (då min skada är känslig för backar) och gjort några fartökningar mitt i passet, men det flackaste vi hittade att springa var fortfarande VÄLDIGT kuperat. Så vi tog det lungt eftersom det blev ett prov för min skada. Lika ovan som jag är att springa i backar lika ovant var det att se att vi sprangf i ca 7min/km tempo (eftersom det var brant). kul att komma utanför hotelkomplexet och se lite natur.

På söndagen blev det sista passet innan hemfärd också tillsammans med Rune men öppet vatten simning istället! Jag hade här 3100m på schemat med olika fartökningar men även här blev det svårt att lägga in fartökningar då det var riktigt stora vågor! Jag kämpade främst med att överleva och ta mig framåt hehe. Men tur Rune var med som inte lät mig ge upp! “Stora vilda vågor ger bättre träning”. Så vi fick  ihop en timme med ca 2500m havsimning! Skönt också för mina ben att få vila eftr lördagens löpning. Eftersom jag inte sprungit i backar på länga hade jag rejäl träningsvärk i lår och rumpa men tack och lov känns skadan helt OK!

Hade på mig min nya bikini Speedo från Frekersport (som ni ser på bilden). Sitter perfekt där den ska under hela simpasset, vilket inte alltid är så vanligt! så ett hett tips! Du som vill kan även få 10% rabatt på hela ditt köp hos Frekersports med koden “SofiaH” så inget att vänta på!

Nu är jag tillbaka i Linköping och ska bli skönt att komma in i rutinerna igen!

Borta bra men hemma bäst, eller hur?

Kram från Sofia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s