Gör simningen roligare!

Som jag beskrev i ett tidigare inlägg så har jag fokus på simning nu under höst och vinter, vilket betyder 4-5 simpass i veckan en “normal” vecka. Majoriteten av passen är teknikpass, med en mix av några styrke, distans och fartpass.

Jag har börjat bli mer bekväm i vattnet av all simning och tycker numera det känns konstigt de få dagar jag inte simmar på morgonen. Tyvärr har jag fått välja bort mina morgonlöppass som jag annars älskar. Men de får jag lägga in i vår igen 🙂 Så mitt första tips för att få simningen att bli roligare är faktiskt att simma oftare!

Ett annat grymt tips är att göra så man känner sig snabb, stark och har bra variation på passen. Jag har en del nya redskap att leka med på simpassen också vilket gör variationen större och passen roligare! Alla mina simprylar har jag skaffat från Freker Sports vilket jag tycker är en grym sida med bra utbud, bra kvalité till bra priser och snabb leverans!

Nu senast har jag skaffat mig en bensparksplatta (såklart rosa!) för bättre benträning. Den hittar ni HÄR.

Sedan innan har jag de bästa (rosa!) fenorna. DESSA.

Även bättre passande paddlar som ni hittar HÄR.

Ny dolme, då min tidigare var lite för stor för mig. Så nu har jag två att variera mellan för olika mycket flythjälp. Hittas HÄR.

Och det viktigaste av allt? Simglasögon som inte läcker in eller sitter åt för mycket. Nya favoriterna för bassängsimningen hittar ni HÄR. De jag har på bilden nedan.

20181015_085028Det är så bra så att jag kan dela med mig av 10% rabatt på hela ditt köp hos Freker Sports med koden “SofiaH”. Så passa på att göra din simträning snyggare, effektivare och roligare du med!

Ett annat tips för att göra simträningen roligare är såklart att simma ihop med en grupp eller en vän. Jag har simmat ungefär hälften av mina pass nu senaste veckorna med Emma. Det gör passen så mycket roligare! Även om hon är dubbelt så snabb som mig, vilket ofta gör att jag känner mig aningen dålig så blir alltid passen bra och roligare än när jag simmar på egen hand.

Vad har du för tips till att förbättra din simträning? 

Kram från Sofia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s