Simsalabim

En vecka med 6 (!!) stycken simpass och rekordmånga meter simning för mig (18600m)! Detta skulle jag aldrig tro om mig själv för något år sedan. Började med att försöka lära mig crawla nu för exakt ett år sedan och då var det kämpigt att motivera mig till 1-2ggr i veckan. I våras började jag få in en rutin med 2 ggr i veckan + ett bonus vissa helger. Hade då draghjälp av grymma Maria som också stod och hängde vid låset utanför simhallen i Linköping vid 06.30 varje tisdag och torsdag morgon. Även om vi inte körde samma pass, eller ens i samma bana så vetandet att någon mer skulle dit och simma tidigt och räknade med att se en hjälpte!

Nu efter att ha testat på triathlon i somras och blivit totalt förälskad i sporten så har jag bestämt att ha fokus på simningen som just nu är min svagaste del. Har även skaffat coach som hjälper mig med hela upplägget. Så just nu är det sikte på minst 4 simpass/vecka som gäller. Simpass med olika fokus; Distans, fart, teknik eller styrka. Denna veckan blev det som sagt varje dag utom torsdag och känns bra i kroppen!

Fick även med mig Niklas igår eftermiddag och han körde samma pass som mig, kul! Även premiär för min nya baddräkt (på bilden & videon nedan) från Frekersports så kanske inte så konstigt att passet igår kändes så bra!

Delar med mig av en rabattkod “SofiaH” på 10% på hela sortimentet på Frekersports, passa på, de har massa roliga och bra simredskap och simkläder.

En liten video på min uppvärmning igår, någon feedback? 🙂 

Kram från Sofia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s