Gemensamt mål!

Idag hade vi tredje träningspasset tillsammans. Vårt lilla team på 8 personer som bestämt sig för utmaningen Vätternrundan 2019 sub-10 tillsammans. Vi alla är nu anmälda till samma starttid och vi kommer köra tillsammans med NocOut Sub-10, så vi blir ett litet team i ett större team!

Jag skulle säga att vi alla 8 är på ungefär samma nivå när det kommer till cyklingen, såklart lite olika egenskaper och styrkor som också gör att teamet kompleteras bra! Resten av NocOut teamet har vi ännu inte träffat eller sett någon namnlista på.

Vi har iallafall bestämt att vi kör minst ett gemensamt cykelpass tillsammans i månaden ända fram till startdags. Nu under höst/vinter så kör vi spinning, sen i vår kommer vi gå ut och cykla tillsammans. Vi har nämligen två spinninginstruktörer med i teamet, jag och Micael, vilket är toppenbra! Vi har fått OK att använda både Nordic Wellness där Micael jobbar och World Class City där jag jobbar.

Idag körde vi ett 90min spinningpass på Nordic Wellness som Micael höll i, nästa pass blir i mitten av december på World Class då vi planerar ett 2 timmars pass där både Micael och jag kommer växla att intruera.

Dessa passen är alltid lika roliga och ger så mycket motivation! Att träna mot ett mål långt fram tillsammans med en grupp av likasinnade. Dela med sig av planer, erfarenheter, tankar och utmaningar för att ta sig an målen tillsammans!

Det är faktiskt mitt tips med detta inlägget, speciellt om du skulle ha lite svårt att motivera dig, att hitta någon eller några likasinnade och bestäm ett gemensamt mål att jobba mot. Det är så roligt att dela resan med andra och sedan (förhoppningsvis) att lyckas med målet tillsammans!

Har du /eller har haft ett gemensamt mål tillsammans med någon? Hur var den resan?

Kram från Sofia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s