Miljöombyte till Skövde 30k

Lördag morgon och tog tåget till Skövde för en liten träningshelg. Alltid kul och inspirerande att byta miljö för träningen och ska bli kul att köra några pass på 30k i Skövde där min coach håller hus.

Tåget rullade fram i Skövde lördag efter lunch och blev uppplockad av Erik för att ta oss till triathlonanläggningen för ett distanspass. 3h cykel stod på mitt schema. Jag har endast kört ett 3h cykelpass inomhus förut och det var ett spinningpass med NocOut förra vintern. Var aningen rädd innan hur ont i rumpan jag skulle få hehe.

Tiden gick oväntat fort ändå måste jag säga. Kanske tack vara dels mycket bekvämare och inspirerande jämfört med att sitta på trainern i vardagsrummet hemma. Också för bra sällskap och testade på Zwift för första gången, lite roligt 🙂 Så tre timmar lugn cykling gick galant, men fick dock lite ont i rumpan precis som jag trott, men kanske svårt att komma från.

Nu, söndag planeras ett teknikpass i simhallen med coachen, välbehövligt! Följt av ett intervallpass på cykel med några fler ur den tävlingsgruppen i 30k. Ska bli kul att köra med några andra från som har samma coach. Jag är ju en liten outsider som faktiskt inte bor i Skövde eller tränar med dem regelbundet.

Får ge repportering om hur simningen och intervallpasset gick senare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s