Veckans träningslista v.49

3/12- 9/12 2018

VECKANS BÄSTA PASS

Tisdagens spinning var nog faktiskt det bästa och typ roligaste spinningpasset jag gått på (och hållt i)! Mycket folk och ett riktigt tufft pass både mentalt och fysiskt. Vi gjorde bl.a. 36 intervaller av 40/20 hårt! Du kan läsa mer om passet HÄR.

 

VECKANS MEST UTMANANDE PASS

Var nog simningen på fredagsmorgon då jag inte hittade känslan i simningen alls. Huvudserien jag skulle genomföra var 10 x100m starttid 2.00 vilket är tufft för mig! Fick ca 10 sek vila mellan varje men eftersom jag spände mig så och hittade inte rätt känsla i tekniken blev det mentalt jobbigt.

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS

Förutom alla grymma deltagare på tisdagens spinningpass så får det bli Niklas på vår korta jogg igår (lördag) i Tranås. Där vi firade 2 år tillsammans med en härlig spahelg på Badhotellet. Mysigt att gå ut och springa i en skogsslinga där bredvid hotellet i väldigt lungt tempo och bara prata :). Kände heller INGENTING i skadan!

VECKANS TRÄNINGSLÅT/PODD

Prestera Mera – avsnitt 166 frågor och svar. Kommer inte på att jag lyssnat på något annat poddavsnitt jag tycker vart speciellt bra under veckan.

VECKANS MOTGÅNG

Fortfarande simningen, men jag kämpar på!

VECKANS REFLEKTION

Fick ett riktigt lyckorus efter tisdagens spinningpass som kändes riktigt bra, vaknade upp på onsdagen och kände som jag skulle bli förkyld. Bombade med Coldzyme, dricka mycket vatten osv för att det inte skulle bryta ut. Kände att en förkylning var påväg även torsdagen och lite på fredagen men inget hade brytit ut. Hade mest ont i huvudet, kände mig lite mer slö än vänligt och lock för öronen vilket jag brukar få i början av förkylningar. Men sedan på lördag kände jag mig pigg igen så “peppar peppar” så klarade jag mig undan den flrkylningen! Ibland är det bra att bara kämpa emot än att vika ner sig och ge med sig!

VECKANS ”HELL YEAH”

Min underbara sambo Niklas har stått ut med mig i 2 hela år 😀 Ganska mycket “Hell Yeah” på det. OCH han har bestämt dig för att genomföra en Svensk Klassiker 2019. Tycker jag är så kul och spännande!

Ett annat “Hell Yeah” är att jag vann en av Triathlonförbundets julkalender tävlingar om en startplats till valfri Svenska Cupen tävling, kul tycker jag!

EXTRA FOKUS FÖR KOMMANDE VECKA

Fokusera mer på att få upp farten i simningen på kortare sträckor, 25 och 50m. Samt att fortsätta med den lugna löpningen och hoppas att muskelbristningen håller sig i shack!

Har ni förslag på andra rubriker ni vill ha med i träningslistan?

Kram från Sofia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s