Veckans träningslista v.50

10/12-16/12 2018

VECKANS BÄSTA PASS

Fredagens spinningpass var riktigt jobbigt och på samma gång roligt. Kul att det börjar komma lite fler deltagare på passen nu. Inledde passet med 10st accelerationsökningar för att träna på att snabbt komma upp i fart, så intervallerna var endast 10sek långa med 30sek vila mellan. Sedan lite lätt rull innan huvudserien på 20 x 30sek tröskel + 30sek max /vila 60sek mellan varje intervall. Sedan lite lätt rull innan 4min tröskel rakt in i mål!

VECKANS MEST UTMANANDE PASS

Kan nog varit simningen lördag eftermiddag, var sådär taggad efter 90min spinning och 40 min löpning att dra iväg till simhallen för ett fartpass. Men fick med mig Niklas vilket gjorde det lite roligare. Dock även typ 5 pers i vår bana varav en envis bröstsimmare… Men ibland får man göra det bästa av situationen. Trötta armar men tog mig iaf igenom passet!

Simglasögon, badmössa från Speedo, baddräkt från Freker. 10% rabatt på Freker.se med koden “SofiaH”!

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS

Får nog säga alla underbara deltagare på tisdagens, fredagens och lördagens spinningpass!

VECKANS TRÄNINGSLÅT/PODD

Framgångspodden avsnitt 229 med Dan Hasson. Kanske inte bästa peppen att träna till men mycket intressant avsnitt om att bl.a. hantera stress.

VECKANS MOTGÅNG

Fortfarande simningen, får inte till tekniken och hittar inte “flytet”, men jag kämpar på!

VECKANS REFLEKTION

Kände mig aningen sliten i kroppen onsdag och torsdag. Som tur var hade jag ganska lugna pass på schemat de dagarna och kämpade mig igenom det. Blir lite tyngre mentalt när man känner sig sliten. På fredagen kändes det redan bättre igen.

VECKANS ”HELL YEAH”

Detta hör egentligen till förra veckan men jag fick reda på det i måndags så tar med det nu. Jag blev Årets ambassadör för NocOut! En riktigt fin utmärkelse enligt mig! Stort tack NocOut!

Även att jag under lördagen fick ta över SpeedoSweden instagram story under en dag. Riktigt kul!

EXTRA FOKUS FÖR KOMMANDE VECKA

Har test i simningen på 100m + 400m på tisdag så det blir spännande! Annars fokus på feedback jag fått från coachen att tänka på i simningen tills vi ses den 23 december för ett teknikpass igen. Samt i löpningen att “skylda långsamt” och se till att muskelbristningen inte blir värre/kommer tillbaka.

Hur har din vecka varit? 

Kram från Sofia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s