Lycklig utan skador!

När det äntligen kändes bra i sisådär två dagar utan skada, sjukdom eller jet-lag så slår det till igen. Jag var hög på lyckorus söndag och måndag för att både kroppen och knoppen kändes så bra!

Så tog jag mig ut tillsammans med Rickard och Hanna på måndagens intervaller (som jag skjutit fram några dagar av olika anledningar). Jag såg faktiskt fram emot passet men lite orolig då det kommit så mycket nysnö och var halt. Tanken susade förbi att jag kanske borde köra passet på löpband pga av halkan, men jag är inget fan alls av det så den tanken seglade (tyvärr) förbi ganska fort.

Väl ute på passet höll jag de tänka farterna (som jag och coachen kommit överens om skulle vara lite långsammare för att ta det lungt tillbaka från skadan och pga av kylan) och blev så lättad och glad när vi var klara! Älskar känslan efter intervallpassen!

På nedjoggen hem började jag känna något skumt vid insida lår så sista biten gick jag hem och jag verkligen kände hur jag spände mig för att det var så halt även när jag gick. När jag väl kom hem, hade duschat och svalkat av efter träningen så kom smällen. PANGONT där jag haft muskelbristningen och kunde varken stödja på benet eller gå utan enorm smärta. Förstod ganska snabbt att det var pga att kyla och att jag spänt mig och att det nu kommer bli några veckors vila igen. SÅ TRÅKIGT! Jag älskar ju löpning men får nog verkligen inse nu att jag är väldigt skör när det kommer till intervaller.

Så nu ett dygn efter kan jag fortfarande inte gå eller stödja på vänster ben utan brutal smärta, den är värre än när jag fick muskelbristningen första gången. Blir less på skador och tycker att jag är duktig på att ta det lugnt, lyssna på kroppen och lyssna på coachen men det räcker tydligen inte.

Så nu har jag skrivit av mig lite och får hoppas att det kan läka i hyfsad fart! Iaf så att jag kan gå igen utan att ha så himla ont!

Från gårdagens löppass i hala snön…

Det är som det sägs, när man är sjuk eller skadad har man bara en önskan allt annat “småtrams” spelar inte längre så stor roll.

Kram från Sofia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s