Veckans träningslista v.5

28/1 -3/2 2019

VECKANS BÄSTA PASS

Gårdagens cykelintervaller med några tjejer från tävlingsgruppen på 30k! Vi körde 4 x 20min på låg tröskel, vila 2 min mellan. Lagom tufft pass och trevligt och inspirerande med likasinnat sällskap!51023240_626372827820772_2138063023783280640_n

VECKAN TRÄNINGSKOMPIS

Hanna & Rickard som ställde upp som sällskap på löpintervallerna. Trots det olyckliga slutet med min skada…

VECKANS MEST UTMANANDE PASS

Måndagens löpintervaller som jag skjutit upp några dagar och de slutade inte bra heller. Trots att jag var så glad att jag klarat intervallerna så fick jag rejält bakslag i min muskelbristning efteråt. Jag spände mig för mycket pga av halkan och snön ute. Så nu är jag tillbaka till att inte kunna gå utan smärta och blir väl troligen runt 2 månader tills jag kan löpa igen… segt och känner att jag har sån otur! Men nu har jag lärt mig att ta löpbandet på intervaller istället och det är för halt eller kallt ute! 20190128_1751415364124972519663428.jpg

VECKANS TRÄNINGSLÅT/PODD

Träningspodden avnitt 156 – Planering

VECKANS MOTGÅNG

Att jag i måndags blev skadad igen. Kan inte gå, sitta eller stå utan att det gör ont. Och träningsmässigt kan jag absolut inte springa, köra för tungt motstånd på cykeln eller använda benen i simningen, har fått ha dolme på allt i simningen i veckan!

VECKANS REFLEKTION

Inte springa intervaller när det är för kallt eller halt, lite på den instinkten som säger att du kanske inte borde göra något eller ändra om planen… I detta fallet funderade jag på att ta löpbandet istället men gjorde inte det. Såhär i efterhand hade det ju varit mycket bättre!

VECKANS ”HELL YEAH”

Cykelpass + simteknik i Skövde i helgen och hälsade på föräldrarna. En boost med annan träningsmiljö och att få lite tips om vad jag ska fokusera på.

EXTRA FOKUS FÖR KOMMANDE VECKA

Rehab för skadan på nytt och blir då lite extra fokus på cykel och simning när löpningen är nere på 0 igen.

Kram från Sofia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s