Veckans träningslista v.9

25/2 -3/3 2019

VECKANS BÄSTA PASS

Fredagens cykelpass kändes riktigt bra. Efter en effektiv jobbdag hade jag 4 x20min lite över RP på schemat med 2min lätt rull mellan på min trainer. Jag fegade dock lite på intervallerna så blev nog RP men kände att det var okej för humöret var på topp! Andra passet på nya cykeln och sittställningen kändes redan mer bekväm! Läs mer om mitt första pass på nya tempocykeln HÄR. Jag har ju även använt Zwift nu i en månad och är så smidigt att lägga in passen där i förväg, jag kollar dock inte så mycket på själva banan när jag kör… Har inte testat att joina något race ännu, kanske jag borde?

För intresserade, min nya cykel: Orbea Ordu M20iTeam 19 från Trispot.

VECKAN TRÄNINGSKOMPIS

Min tisdagsspinning! Får sån grym pepp och energi av deltagarna. Speciellt riktigt kul att Hanna och Rikard har blivit stammisar!

VECKANS MEST UTMANANDE PASS

Söndagens Vasaloppsspinning med NocOut! Medans min sambo kämpade på riktiga vasaloppet körde jag mitt livs längsta spinningpass tillsammans med en hög NocOutare. Men det kändes riktigt bra. Jag brukar inte inta energi under mina pass men skulle träna lite på det här så med en sportdryck och två gels från Umara så var jag så speedad och var inte trött eller uttråkad en enda liten stund under passet. Skulle kunnat köra på längre! Skön känsla. Stort tack till Sandra och Carl-Adam som var med också så jag kunde snickesnacka lite under passet. Jag vann nog helt klart priset för den som svettades mest haha borde tagit en bild på havet under mig!

VECKANS TRÄNINGSLÅT/PODD

Prestera Mera – avsnitt 178. Mycket bra info kring kost och prestation.

VECKANS MOTGÅNG

Insett att chansen att jag kommer kunna genomföra mitt stora mål med Jönköping HIM 7 juli ser väldigt liten ut med min skada. Överansträngning insida lår, och de olika sjukgymnasterna och ortopeden jag pratat med har alla sagt att det kommer ta 3-12 månader att läka… Men jag har kvar min plats då den redan är betald och i värsta fall kan jag få en bra träningsdag med simning och cykel.

VECKANS REFLEKTION

Jag älskar att tävla men jag älskar också att träna. Jag ska njuta av det jag kan göra träningsmässigt och inte tänka på att jag har tävlingar framöver som jag troligen inte kan medverka i.

Smartaste citated jag hörde på en podd i veckan: FAIL – First attempt in learning. Så rätt, detta ska jag bära med mig framåt. Att inte se negativt på misstag utan mer som lärdomar.

VECKANS ”HELL YEAH”

Får väl ändå vara att jag fått tid för MR för min skada 19 mars för att utesluta att det inte är något i skelettet eller annat för rätt rehabilitering.

EXTRA FOKUS FÖR KOMMANDE VECKA

Fokus på att ta ett steg i taget. Inte stressa över skadan utan göra det jag kan så bra som möjligt istället.

Kram från Sofia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s