Veckans träningslista v.15

8/4 -14/4 2019

VECKANS BÄSTA PASS

Tisdagens simpass som kändes ganska bra trots att det var tufft. Huvudsetet var 6 x200m där vilan var simma lätt 100m. Tufft att köra intervaller utan hel ståvila i simningen tycker jag.

VECKAN TRÄNINGSKOMPIS

Får säga Niklas under söndagens klungkörning. Kul att vi tränar något tillsammans!

VECKANS MEST UTMANANDE PASS

Cykelintervallerna fredagkväll, sega ben efter 2 dagars konferensen med jobbet så varken huvudet eller kroppen var speciellt pigg efter allt stillasittande. Var tufft att komma upp i puls med trötta ben så fick kämpa för varje tramptag!

Såhär såg passet ut:

15min uppvärmning

1 x 10min tröskel

2 x 8min tröskel

3 x 6min tröskel

4 x 4min tröskel och vila 1min mellan varje

5min nedvarv

VECKANS TRÄNINGSLÅT/PODD

Måste ju här säga min och Thereses podd Triathlonsnack med Häger och Granelli som nu finns ute där poddar finns. Två avsnitt har vi släppt! In och lyssna och kom gärna med feedback! Finns bl.a. på Acast HÄR.

Triathlonsnack profilbild

VECKANS MOTGÅNG

Var iväg på konferens 2 heldagar med jobbet, och träningsmässigt så känns det lite som en motgång för jag blir trött både i kropp och knopp och träningen blir inte som planerat. Men ändå kul med miljöombyte och att fokusera 100% på jobbet och acceptera att träning uteblir.

VECKANS REFLEKTION

Vart är vårvärmen?? Jag hade ju tänkt att börja cykla ute rejält men det har varit alldeles för kallt. Trainern gör sitt här fortfarande. Har som ambition att cykla mer ute nu i kommande vecka då det ska bli lite varmare och även påsklägret i Skövde.

VECKANS ”HELL YEAH”

Måste även denna veckan vara vår egen podd. Så roligt med de som kommenterar att de lyssnat och tycker det varit bra! Kan bara bli bättre känner jag!

EXTRA FOKUS FÖR KOMMANDE VECKA

Att nu äntligen komma ut med tempocykeln. Ska på påskläger i Skövde onsdag-fredag så då blir det fokus simning & cykel i med andra grymma peeps. Ser fram emot det!

Ny baddräkt från FrekerSports. Superskön och älskar lite smågalna mönster! Med rabattkoden “SofiaH” få du också 10% på hela köpet. Passa på!

Kram från Sofia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s