Veckans träningslista v.16

15/4 -21/4 2019

VECKANS BÄSTA PASS

Får bli långpasset på fredagen med Skövdegänget. Även om den turen tyvärr var lite för backig så min skada blev värre efteråt så var det ett PR för mig i distans och tid att sitta på cykeln. 5h och 150km.

VECKAN TRÄNINGSKOMPIS

Får bli alla grymma triathleter på lägret i Skövde. Kul att träna i grupp!

VECKANS MEST UTMANANDE PASS

Jag har inte genomfört alla pass enligt schema men de jag gjorde så var långpasset på fredagen mest utmanande just på grund av längden.
VECKANS TRÄNINGSLÅT/PODD

Framgångspodden avsnitt 265 – Best of Hälsa tycker jag var en bra recap för att minnas godbitar från tidigare bra avsnitt.

VECKANS MOTGÅNG

Skadan blev värre igen efter lite för mycket backar på cyklingen i fredags, vilket gjort mig lite nere och att löpa känns nu ännu längre bort.

VECKANS REFLEKTION

Skadan är skör! Sprang på en maskin hos sjukgymnasten så att jag sprang på 40% av min vikt. Riktigt kul att få känna på “löpsteget” igen men gjorde nästan så att jag längtade ut ännu mer. Måste vara försiktig och inte ha för bråttom för som sagt efter cyklingen i backar blev skadan värre.

VECKANS ”HELL YEAH”

Vårvädret är här! I alla fall på dagtid, under nätterna är det fortfarande runt nollan eller några minusgrader men på dagarna har temperaturen kommit upp till 17-18 grader och det har varit strålande sol flera dagar denna veckan. Så underbart och det ger så mycket extraenergi!

EXTRA FOKUS FÖR KOMMANDE VECKA

Cykel ute och simning som “vanligt”. Fokus nu framöver är att förbereda inför Vätterrundan jag ska köra med en Sub-10 grupp så att köra minst ett pass klungkörning på helgen är något jag vill få till. Det är mycket att lära sig och vänja sig vid i klungkörning i jämförelse med att cykla själv eller med endast en kamrat.

sim april 19

Kram från Sofia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s