Veckans träningslista v.21

20/5 – 26/5 2019

VECKANS BÄSTA PASS
Sommen Runt 2019 med NocOut. En klunga på 10 personer med några av de som ska köra Vätternrundan sub-10. Läs mer om loppet och min upplevelse här.

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS

Måste helt klart bli Lisa, min kollega och vän som går med på diverse lunchpass med mig ibland. I onsdags gav vi oss iväg på säsongens första öppet vatten simning. Tack vara Lisa fick vi faktiskt ihop ca 1000m distans. Det var inte så kallt i vattnet som vi först trodde. Känns väldigt bra nu att ha den första “OW-chocken” avklarad.

VECKANS MEST UTMANANDE PASS

Dagens tempopass i enorm motvind med Erica. Även om det var lungt distanspass så var det utmanande pga vädret.

VECKANS TRÄNINGSLÅT/PODD
Måste tipsa om vår egna podd Triathlonsnack då jag tyckte senaste avsnittet blev riktigt bra. Vi pratar om triathlongrenen simning! In och lyssna och sprid gärna podden vidare om du tycker den är bra. Betyder mycket!
Podden hittas där poddar finns (Soundcloud, Acast, iTunes…)
VECKANS MOTGÅNG
Motvinden på dagens distanspass med Erica på tempocykeln. Jag som inte är så van på tempocykeln tycker det är väldigt läskigt med blåsten. Och kul är det inte heller när det knappt går framåt men får tänka på att det ger bra träning!

VECKANS REFLEKTION

Att det märks när vardagen påverkar träningen. Senaste veckorna har jag haft mycket på jobbet, vi har flyttat och renoverar hemma. Allt dessa väger ihop till att ta energi från träningen. Viktigt att tänka på. Ibland är det helt rätt att hoppa ett pass eller köra enklare pass!

VECKANS ”HELL YEAH”

Ännu ett race. Även om det var i klunga och jag inte körde själv för första gången så var det också riktigt kul! Inte samma känsla som när man står på egna ben. Teamkänslan är också en speciell grej! Gillar ju ändå “nummerlappskänslan”.

EXTRA FOKUS FÖR KOMMANDE VECKA

Hoppas du haft en bra vecka!

Kram från Sofia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s