Veckans träningslista v.23

3/6 – 9/6 2019

VECKANS BÄSTA PASS
Distanspasset på cykeln med bästa Katarina. 60km i lagom tempo och snickesnackade hela vägen om allt och ingenting. Tiden bara susade iväg.
VECKANS TRÄNINGSKOMPIS
Även här distanspass på cykeln i perfekt väderförhållande (soligt, lagom varmt och inte alls mycket vind) med Katarina. Världens bästa träningskompis!

VECKANS MEST UTMANANDE PASS
Får nog säga långpasset i torsdags med NocOut sub-10. Även om vi hade ett lunchbreak på nästan 2h så är 180km långt! Och det är väldigt mycket kvar till 300km!

VECKANS TRÄNINGSLÅT/PODD

ATC 285: Is there an optimal cycling cadence? Plus Finding your tempo pace. En ny podd jag rullat över som jag tyckte var väldigt intressant och vettigt.
VECKANS MOTGÅNG
Att tävlingssäsongen nu är i full gång och jag egentligen skulle kört Uppsala triathlon SM, vilket är inte jobbigt mentalt. Jag vill så gärna tävla!
VECKANS REFLEKTION
300km på cykel är väldigt långt! Efter att ha cyklat 180km i klunga i torsdags med ett lååångt lunchbreak och bli ganska stum och “uttråkad” kommer det bli kämpigt att cykla nästan lite långt till på Vätternrundan. Men framförallt tänkte jag på alla de som kör Ironman. Alltså att springa ett maraton efter att ha cyklat 180km! Respekt.

VECKANS ”HELL YEAH”
Joggade 3km på löpband i 6km/h utan att få ondare! En riktig Hell Yeah och håller hoppet uppe nu att det bara går åt rätt håll!

EXTRA FOKUS FÖR KOMMANDE VECKA
Laddning inför Vätternrundan på lördag. Start 05.24 med NocOut sub-10.

Kram från Sofia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s